Site onderhoud

  • Content

   Het regelmatig plaatsen van nieuwe teksten en afbeeldingen is zeer belangrijk. Uw doelgroep zal op de hoogte blijven van wat u doet. Maar uw vindbaarheid zal  verbeteren. Zoekmachines zijn dol op nieuwe content. U kunt ons teksten en afbeeldingen laten maken, plaatsen en bijwerken tegen vast tarief per maand.

  • Updaten

   Door een update heeft u niet alleen de nieuwste snufjes, maar ben je ook goed beveiligd. Wij merken dat onze klanten hiervoor vaak geen tijd hebben of het te lastig vinden. Daarom bieden we voor een vast bedrag per maand de update-service. U hoeft zich dan totaal geen zorgen te maken om uw website.

  • Troubleshooter

   Het komt regelmatig voor dat om technische redenen uw website op bepaald moment niet goed functioneert. Er verschijnt een foutmelding of  ideal koppeling doet het niet meer. Als dit gebeurt is, dan is het zaak dat dit snel opgelost wordt. Met onze brede kennis en ruime kennis kunnen we dit vaak snel oplossen. Onze team staat klaar om u uit de brand te helpen.

  • Beveiliging

   De beveiliging van uw website is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor uw data, maar ook voor uw bezoekers en de vindbaarheid van uw website. Virussen, malware e.d kunnen uw bezoekers besmetten. Zoekmachines als Google kunnen u afstraffen door uw positie fors te verlagen. We zorgen ervoor dat uw website doorgelicht  en met de laatste technieken beveiligd wordt.

 • Young architect with drawings on white

Klant aan het woord

 • Ik ben erg tevreden over CMS4biz. Onze website bestond al maar deze werd weinig ingezet voor daadwerkelijke vindbaarheid van ons kantoor op internet etc. Gerard heeft een wereld aan mogelijkheden geopend en handige en daadwerkelijk bruikbare tips gegeven. Dank voor de prettige samenwerking en ondersteuning!.

  Emelie van den BiesenBVJA
  Meer referenties