Over CMS4biz

Wat doen wij.

CMS4biz is gespecialiseerd in het optimaal ondersteunen en ontzorgen van MKB bedrijven in het beheren en gebruiken van hun eigen website. Wij zorgen er voor dat websites beveiligd worden, zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk door u zelf te beheren zijn en vooral gevonden worden door (potentiele) klanten via diverse zoekmachines. Uit onze ervaring blijkt dat ondernemers relatief weinig tijd beschikbaar hebben voor hun website en dat men vaak van een aantal cruciale zaken niet op de hoogte is.
Ondersteuning

Hierin willen wij u ondersteunen omdat er vaak met minimale inspanning heel veel resultaat behaald kan worden. Wij ondersteunen klanten proactief / denken met u mee. Dat doen wij door het geven van trainingen, consults en helpdesk mogelijkheden, en bieden aanvullende diensten op werkzaamheden voor website wanneer u daar behoefte aan heeft.
Passende oplossing

CMS4biz is een netwerkorganisatie. Wij werken samen met andere professionals om projecten te realiseren. Op deze manier kunnen we garanderen dat op het gebied van online oplossing altijd bij ons terecht kunt. Daarnaast zijn we onafhankelijk; Het is bij ons mogelijk om bijvoorbeeld met uw eigen hostingpartij onze diensten af te nemen.
Altijd up-to-date

Omdat wij dagelijks bezig zijn met websites, zijn wij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bekend met diverse valkuilen. Daardoor kunnen wij u heel goed adviseren en ondersteunen bij het opzetten en optimaal gebruiken van uw website.