Onze klanten

 • Klanten aan het woord

  Lees wat onze klanten over diensten schrijven. Laat u overtuigen en vertrouw uw site aan ons toe.
  Dit is een kleine greep aan de reactie hebben mogen ontvangen van onze klanten.

  • y-our

  • Zoekmachine optimalisatie in Delft

   CMS4BIZ heeft ons ondersteund in het beter begrijpen van hoe onze website in elkaar zit gericht op onder andere de vindbaarheid via bijvoorbeeld google. Wat zijn keywords, wat is dubbele content en waar moet je aan denken als je het een en ander opzet / uitdenkt. Een pragmatische uitleg, met tips en trucs, waarmee wij nu aan de slag kunnen. Als wij ons huiswerk hebben gedaan zullen we zeker weer met CMS4BIZ om tafel gaan voor een vervolg.

   Author's imageYves dus BoisCEO Y-OUR
  • inwiselogo

  • uitstekende partner

   CMS4BIZ is een uitstekende partner voor online marketing, websites en webshops. Door de uitgebreide kennis van onze software (inwise digitale marketingsoftware) en van open source systemen als Joomla en WordPress is CMS4BIZ een veelgevraagd partner voor het ontwerpen en implementeren van e-mail marketingcampagnes. Deze worden zelfs gekoppeld aan het huidige systeem van de klant! Onze ervaring is dat er niet alleen wordt meegedacht over de technische vereisten, maar ook over de doelstellingen van een campagne of website. Dat maakt hen tot een echt MKB-steunpunt voor website en webshop, maar dus ook voor e-mail marketing.

   P. KransCEO Inwise NL
  • rodricon

  • Perfecte website professional

   CMS4Biz is een perfecte website professional voor het maken van websites en denkt heel goed met je mee. Zelf had ik een concept voor ogen, maar Gerard heeft het naar een hoger niveau getild. Hij heeft mij ook goed wegwijs gemaakt in de social media en heeft tips en tricks laten zien om je site nog beter te profileren. Hij heeft de zorgen voor het maken van mijn Rodricon website uit mijn handen genomen. Ik kan altijd terecht voor vragen als ik er even niet uitkom. Gerard is een prettige persoonlijkheid om mee te werken. Mocht ik in de toekomst hulp nodig hebben, zal ik zeker weer met Gerard in zee gaan en dit ook aan anderen adviseren. Dank je wel!

   Rosanna DrinkwaardExact Online Specialist
 • Advies nodig?

  Bel onze helpdesk op 010-8100045 als je hulp nodig heb.
  Wij helpen u graag