Joomla website responsive

Joomla website responsive

responsive joomla website

responsive joomla website

We hebben de Joomla website van de tennisvereniging Smitshoek uit Barendrecht 100% toegankelijk gemaakt voor smartphones en tablets .Vanaf nu kunnen de tennisleden op de court hun scoren vanaf hun smartphone bekijken.

Op verschillende punten werden informatie niet (goed) in de blokken getoond en het hoofdmenu was niet bruikbaar op zowel de smartphone als de tablet. De huidige Joomla template hebben we zodanig aangepast dat de website op de tablet en smartphone duidelijk en goed getoond wordt. Dit betekent dat de website nu een responsive design heeft.

Belang Responsive design

Een website die toegankelijk is voor verschillende toestellen, is tegenwoordig een must. Bijna iedereen heeft een smartphone of een tablet, waarmee ze op het internet naar informatie zoeken. Als uw website niet goed getoond wordt in alle moderne media kunnen mensen al afhaken. Wanneer bezoekers die snel afhaken, betekent dat dat u geen omzet kunt scoren!

Met ons aan uw zijde heeft u wel een toegankelijke website voor iedereen. Vaak kan dit door ons eenvoudig door ons in het huidige ontwerp van uw site worden aangepast. U hoeft dus meestal niet over te stappen of een heel nieuw ontwerp te laten maken.

  • Offerte aanvragen

    Wilt u ook uw website toegankelijk maken voor smartphones en tablets? Vraag dan een vrijblijven een offerte aan.

  • Wat zeggen onze klanten