Hoe werkt wordpress !

 • Hoe werkt wordpress !

  Zit u met de vraag “Hoe werkt WordPress!, Bestel dan een WordPress coach. Na onze training kunt eenvoudig en makkelijk tekst en foto’s plaatsen.

  WordPress training

  U komt alles te weten van WordPress als een wordpress coach bij u langs komt. Zij zijn volledig op de hoogte van WordPress en bekwaam om alles duidelijk en rustig in Jip-Janneke taal het uit te leggen.

  Training persoonlijk en op maat

  In een telefoongesprek kunt u vrijblijvend aangeven wat u van WordPress te weten wil komen. Als u wordpress coach heeft geboekt, dan komt hij graag bij u langs om persoonlijk uitleg te geven hoe wordpress werkt. Op deze manier krijgt u volledig de aandacht en bent u verzekerd dat u WordPress onder de knie krijgt. De vraag op “Hoe werkt WordPress” zal u na de training niet meer hebben.

  Garantie

  Mocht u achteraf nog vragen hebben, dan kunt u die gratis aan onze helpdesk stellen. Op deze manier bent u gegarandeerd van succes.

  WordPress coach komt langs

  Onze wordpress coach biedt training en hulp voor WordPress in de volgende regio’s:
  Rotterdam
  Den Haag
  Delft
  Amsterdam
  Utrecht
  Eindhoven
  Breda

  Boek een WordPress Coach

  Geïnteresseerd in een WordPress training met een coach? Bel ons op 010-810045 om een WordPress coach te bespreken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

 • Onze klanten

  CMS4BIZ heeft ons ondersteund in het beter begrijpen van hoe onze website in elkaar zit gericht op onder andere de vindbaarheid via bijvoorbeeld google. Wat zijn keywords, wat is dubbele content en waar moet je aan denken als je het een en ander opzet / uitdenkt. Een pragmatische uitleg, met tips en trucs, waarmee wij nu aan de slag kunnen. Als wij ons huiswerk hebben gedaan zullen we zeker weer met CMS4BIZ om tafel gaan voor een vervolg.

  Author's imageYves dus BoisCEO Y-OUR

  Kies voor ons

  • Succes verzekerd
  • Website online
  • Persoonlijk
  • Toegang helpdesk
  • Extra service