Beveiliging websites

Beveiliging website

Doordat technieken om websites te hacken steeds verbeteren en aanvallen steeds vaker voorkomen, is het lastig om uw website goed beveiligd te houden. Terwijl u liever met de kernactiviteiten van uw onderneming bezig bent.

Gevolgen gehackte website

De gevolgen van een slechte beveiliging zijn immens. Het is zelfs mogelijk dat uw website al onopgemerkt gehackt is, waardoor uw bezoekers niet meer op uw website komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat al het verkeer via zoekmachines gelijk op een andere onveilig website terecht komen.
Website gehackt

Als u eenmaal gehackt ben, is het vaak lastig om hiervan af te komen; Hackers zorgen ervoor dat zij op meerdere manieren toegang blijven houden tot uw website. Hierdoor is het lastig om de beveiliging van uw website weer op order te krijgen.

Expertise

CMS4biz heeft al jarenlange ervaring met website waarop Joomla of WordPress zijn geïnstalleerd. Met deze expertise kunnen we u ondersteunen om er voor te zorgen dat uw website goed beveiligd is.
Vast bedrag

Voor een vast bedrag wordt gehele website gecontroleerd en waar noodzakelijk instellingen gewijzigd om te voorkomen dat uw website gehackt wordt. Mocht uw website besmet zijn, zal CMS4biz de website opschonen.

Nu maar voor €99 ,-